Uundværlige ting som alle nybagte forældre får brug for

Som nybagt førstegangsforælder er der rigtig mange nye ting, man pludselig skal tage stilling til. En af de ting er blandt andet hvilket udstyr du skal købe for at give dit barn de bedste betingelser for en god start på livet. I denne guide får du en række gode bud på, hvilke ting der er uundværlige for enhver nybagt forælder.

Sutter – sådan vælger du den helt rigtige

Du kommer formegentlig ikke udenom at investere i en sut – eller 10. Langt de fleste babyer finder tryghed og ro i sutten og kan derfor sætte en dæmper på mange hektiske situationer, hvorfor det er en ret så uundværlig ting som nybagt forælder.

For at finde den helt rigtige sut, er der flere ting, du skal tage stilling til. Det er blandt andet suttens form, design og størrelse. Du kan få sutter i flere former såsom anatomiske sutter, symmetriske sutter og runde sutter. Samtidig skal du gøre op med dig selv, om sutten skal være lavet af silikone eller latex.

Du kan starte med sutter fra det populære mærke bibs. Det kan være nødvendigt at prøve nogle forskellige sutter, førend du finder den helt rigtige sut.

En barnevogn og alt det, der hører sig til

Barnevognen er ganske simpelt uundværlig, fordi den tillader dig at tage din baby med på farten. Dog er der en masse ting, der hører sig til barnevognen, som også er væsentlige at købe. Det gælder myggenet, regnslag, solskærm, tisselagner, babydyne, sengetøj med mere.

En babyalarm giver dig mulighed for altid at høre dit barn

Som nybagt forælder er det fristende at tjekke til dit barn konstant. Med en babyalarm ved din side kan du til hver en tid høre, hvis din nyfødte baby har brug for omsorg. Dermed kan du også slippe angsten og bekymringerne, der let kan opstå.