Guide til den nyfødte

Det kan være meget spændende, sjovt og overvældende at stå med en nyfødt baby i hænderne – især hvis det er første gang. Derfor er det forståeligt, at du har klikket på denne tekst. Her får du nemlig en lille guide, som kan hjælpe dig med blot et par af de ting, som du skal have styr på med en nyfødt.

Køb de rette transportmidler til babyen

Det kan godt være, at du måske helt vil blive hjemme med din nye baby. Dog er det en god ide også at bevæge sig udenfor, så både du og din baby kan få noget frisk luft og se verden. Hertil skal du købe nogle gode transportmidler til babyen, så den nemt kan komme med.

Det kan for eksempel være en Najell sleepcarrier som er rigtig god at bruge, hvis du gerne vil udenfor, men stadig vil sørge for, at din baby ligger, så den nemt kan falde i søvn på farten. Den kan også nemt sættes i barnevognen, når der er brug for det.

Du kan læse mere om denne sleepcarrier eller andre lignende transportmidler på nettet, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig og din baby.

Få styr på maden

Du skal også have styr på, hvilken slags mad du skal give til din nyfødte baby. Du kan for eksempel vælge at købe en masse babymad i supermarkedet. Her har du ofte et rigtig stort udvalg at vælge imellem. Du kan dog også vælge at lave din egen babymad. Det kan du blandt andet gøre ved at mose nogle frugter sammen.

Få tips fra andre mødre

Hvis du er helt ny til det her med at have en baby, så kan du prøve at få tips fra andre mødre. Du kan eventuelt også lede efter forskellige mødregrupper, som du kan deltage i, så du kan få god støtte.