BIBS sutter er skabt til børn

Det er vigtig, at dit barn har ordentlige sutter. Det er noget i har i munden i lang tid, og det kan skade dem, hvis sutterne ikke er frie fra farlige kemikalier. Hos BIBS sikre du dig sutter, som er i top. Sutterne fra BIBS er b.la. fri for BPA og PVC og opfylder EU standard EN-1400. Hos LittleHappy kan du finde de sikre sutter til en god pris.

BIBS sutters høje kvalitet er hvertfald et kig værd.

 

BIBS tror på, at vores børn og børnebørn skal arve jorden efter os. Derfor er det vigtigt, vi begynder at passe på den, ellers kommer de til at vokse op med en usikker fremtid. En af BIBS store investeringer i at blive grønnere er at sikre, at alt den elektricitet der bliver brugt under produktion af produkter, bliver fremstillet af vindmøller. På www.littlehappy.dk/bibs-sutter kan du finde de sunde sutter, som dit barn med garanti vil elske.

 

Derfor er det vigtigt med ordentlige sutter til dit barn

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg, når du stopper en sut i munden på dit grædende barn. Med BIBS kan du føle dig helt tryg, deres sutter er ikke fyldt med skadelige kemikalier, som kan skade barnet. Da dit barn har sutten i munden i længere tid ad gangen, kan det skade dit barn, hvis sutten ikke er lavet i god kvalitet. Hos BIBS er kvaliteten i top og prisen i bund.

  • Opholder sig i munden: Det er vigtigt at få købt nogle ordentlige sutter til dit barn. Da de opholder sig i munden i lang tid af gangen. Det er vigtig, at de ikke udleder farlige stoffer, som kan skade barnet på længere sigt. Hos BIBS kan du få sutter, som ikke vil skade dit barn. Deres sutter er i høj kvalitet men har en god pris. Hos LittleHappy kan de finde BIBS sutter til en fantastisk pris.
  • Fri for farlige stoffer: Når du køber sutter hos BIBS, sikre du, at de sutter du køber er i høj kvalitet og, som ikke vil skade dit barn. BIBS sutter er 100% BPA-fri, PVC-fri og phthalat-fri og opfylder EU standard EN-1400. Dette sikre, at du trygt kan lade dit barn bruge BIBS sutter.
  • BIBS fokusere på at blive bedre: BIBS fokusere på hele tiden at kunne blive bedre og få en grønnere produktionen. I 2021 vil de udvide deres sortiment til babyer i alderen 0-3 år. Helt fra starten af har det været vigtigt for BIBS at lave og designe produkter i så høj kvalitet som muligt, og som kan tilfredsstille kunderne. Deres farver sikre, at der er noget for enhver smag. De mener, at personlige udtryk skaber værdi for den enkelte person.

 

BIBS passer på jorden som vi skal give videre til vores børn

Hos BIBS tror de på, at vi skal give jorden videre i så god stand som muligt. Derfor prøver de hos BIBS at gøre deres produktion så bæredygtig og grøn som muligt. I 2020 slog de sig sammen med det danske firma Ørsted for at optimere deres produktion og blive mere grønne. Nu er al den energi, de bruger på at fremstille produkter lavet på deres egne produktionsfaciliteter, som er vedvarende energi fremstillet af europæiske vindmøller. Dette er et af deres store investeringer for at få en grønnere hverdag.

Den nuværende lov for sutter kræver at de indpakkes i plast på grund af holdbarhed og sikkerhed, men BIBS har valgt en tynd blisterpakning omkring sutter. Indpakningen er lavet i Rpet, hvor 80% er lavet i genanvendeligt plastik og de resterende 20% i nyt plast. Den 20% nye plast bruges som et tyndt lag på begge sider af blisterpakningen for at sikre fødevaregodkendelse og de bedste betingelser for produktet.