Tre ideer til at gøre hjemmet mere børnevenligt

Hvis man har børn i hjemmet, kan man hurtigt nikke ja til at det ofte kan være noget af en mundfuld at holde styr på dem, samtidig med at da skal klares en hel masse andre praktiske ting i hjemmet. Hvis det er tilfældet, får I her tre gode ting at indføre i hjemmet i et forsøg på at gøre det mere børnevenligt således at de kan optages af noget, mens der skal udføres pligter.

Slyngevugge

Hvis jeres børn er af den helt lille variant, burde I måske overveje at skaffe jer en slyngevugge. Her får i, såfremt i køber en motor med til den også, et genialt apparat, som i ville ønske i havde investeret i noget tidligere. En slyngevugge omfavner barnet, og med en påsat motor kan den vugge barnet i et roligt tempo, således at barnet ligeledes falder til ro. Det er både praktisk når det er tid til at barnet skal sove, hvis det græder eller hvis det blot skal beroliges lidt. Alt imens kan der udføres pligter i større eller mindre grad!

Massagestol

Det kan lyde lidt tosset at anskaffe sig en massagestol på børnenes vegne, men det giver måske mening, hvis man lige tænker lidt efter. Hvor ofte er man ikke i et legeland, en lufthavn eller et stort marked kommet forbi en massagestol, og har kunnet overvære hvor meget ens børn gerne ville prøve dem. At skaffe sig en til hjemmet er en mindre genistreg, som også kan komme forældrene til gode!

Trampolin

Sidst, men ikke mindst, og til børn i de fleste aldre, kan det være gavnligt at skaffe sig en trampolin. Denne fungerer bedst hvis man har en have, men det er muligt at få trampoliner i mange størrelser – også til indendørs brug. Her kan de små og store bruge flere timer!