Vil din teenager på badminton efterskole? Læs med her

Er du på udkig efter en idrætsefterskole, hvor din søn eller datter kan dyrke sin passion for badminton samtidigt med at få et højt fagligt niveau og et stærkt fællesskab? Så kunne Stidsholt godt være det rette valg. Stidsholt er en efterskole med badminton eller seks andre linjefag. I denne guide vil du kunne læse mere om, hvad der kan forventes som badmintoneleven på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole.

Badminton på højt plan

På Stidsholdt efterskolen har eleverne mulighed for at træne og spille badminton på højt plan. De får undervisning af dygtige og engagerede trænere med meget erfaring samt adgang til moderne faciliteter som otte baner i hallen og fire baner i gymnastiksalen. De får hertil mulighed for at deltage i turneringer og stævner.

På badmintonlinjen arbejdes der med alle aspekter af spillet: Teknik, taktik, fysik og mentalitet. Eleverne får individuel feedback og vejledning fra sine trænere, så de kan udvikle sig som spillere uanset deres niveau. De kan også kombinere deres linjefag med andre interessante valgfag som f.eks. fitness, yoga eller klatring.

Faglighed og sundhed i fokus

På efterskolen er det ikke kun sport, der er højt prioriteret, men generelt faglighed og sundhed. Skolen består af søde og hjælpsomme lærere, der hjælper eleverne med at nå sine mål, både fagligt og personligt. Der er desuden en række aktiviteter uden for selve skoletiden – alt fra hyggeaftener, filmklubber og lektiecaféer.

Et unikt fællesskab

Det bedste ved at gå på efterskole, er det unikke fællesskab, man oplever med sine kammerater. Eleverne kommer til at opleve mange spændende ture sammen med sine venner – indenlands lige såvel som udenlands. Hvis du vil vide mere om efterskolen, kan du besøge deres hjemmeside eller kontakte skolen direkte. Du kan også bestille en rundvisning eller tilmelde dig en prøveuge for at få et bedre indblik i livet på skolen.