Har du en teenager i huset, der drømmer om et efterskoleophold?

Efterskoleophold er et populært valg i blandt unge teenagers, der ønsker at tilbringe et år uden for hjemmets trygge rammer. Det første store skridt i retningen af at blive voksen og løsrive sig fra barndommen og ikke mindst forældrene.

Personligt har jeg aldrig hørt én udtale, at de fortrød et efterskoleophold. Tvært imod. Flere ytrer, at det har været det ultimative bedste år i deres liv – og at de vil give højre arm for at opleve det hele én gang til. Mindst.

Foruden faktum om at ingen nogensinde har fortrudet et ophold på en efterskole, er efterskoleophold også ofte forbundet med penge. Det er nemlig ikke gratis at spendere et år væk fra far og mor. Priserne på efterskole er individuelle og svinger afhængigt af hvilken efterskole dit barn har kastet sin kærlighed efter. MEN (!) hele pointen her er, at du kan få rabat på efterskoleophold

Det betyder altså, at det ikke behøver at koste spidsen af en jetjager at sende sit barn et år afsted på efterskole. Et efterskoleophold giver minder og venner for livet – og samtidig er et ophold på en af Danmarks mange gode efterskoler også forbundet med en stor personlig udvikling. Det er derfor en livsinvestering i dit barn, som de vil takke dig for. Til evig tid.

Find en efterskole der passer til din teenager!

I Danmark har vi en stolt og rig tradition for efterskoler, hvorfor vi også har utroligt mange fordelt over hele landet. De mange efterskoler tilbyder dermed også forskellige tilbud, således der er noget for enhver smag og ethvert behov. Så bliver det bare ikke bedre!

Er dit barn glad for at dyrke idræt og måske finder en sportsgren særligt interessant? Så er det muligt at finde efterskoler, der fokuserer på netop den sportsgren. Det betyder også, at dit barn kan få lov til at bruge et år på noget, som dit barn elsker og som ønsker at dygtiggøre sig indenfor.

Derudover findes der også efterskoler, der fokuserer på musik. Har dit barn et musikalsk talent gemt, er dette et oplagt og ideelt valg. Her kan det musikalske potentiale og talent for alvor blive udviklet. Et oplevelse for livet!

De fleste efterskoler har også rig tradition for gymnastik. Her øves og trænes året igennem, og når foråret kommer, står den på forskellige optrædener rundt omkring i landet i samarbejde med de øvrige efterskoler.