3 gode tips til at klæde børnene på til skoledagen

Er der lige blevet taget hul på skolerejsen, eller har dit barn været i skole et par år? Så kan det være, du søger lidt inspiration til, hvordan du får klædt børnene ordentligt på til at tage af sted – i bogstavelig forstand.

En flot frisure

Der er mange fine måder at sætte håret på. En flot frisure kan være et pift til skoledagen. Er dagen til fletninger eller hanekam? Du kan finde mange gode forslag og guides til forskellige frisurer til både piger og drenge på fx Instagram, Pinterest osv. Det kan også være, dit barn selv har en idé til, hvordan håret skal sidde.

For smukt og blødt hår kan det gøre godt med en god shampoo. De fås både med og uden parfume. En gang i mellem kan det ske, at dit barns hår kan blive udsat for skæl. Derfor kan du få fat i en skælshampoo, som kan forebygge og afhjælpe problemet. Du kan finde et udvalg af skælshampoo her.

Det rigtige outfit

Der findes mange rigtig fine outfits til børn, små som store. Lækre, bløde materialer og forskellige prints, som bare venter på at blive sat sammen. Bliv inspireret af det store børnetøjsunivers, der byder sig, så du kan få de produkter, der er brug for i hverdagen. Flyverdragter, leggings, kjoler, bukser og t-shirts og meget mere er på markedet.

Det kan være en god idé at have nogle basic trøjer, som man altid kan mikse og matche med til enhver anledning.

En skoletaske med plads til stort som småt

Der er et stort udvalg af skoletasker med forskelligt print, så der er chance for, at dit barns yndlingsprint er at finde i sortimenterne. Der findes desuden et udvalg af størrelser, som både kan indeholde bøger, penalhuse, madpakken og de mange fine tegninger, der skal tages med hjem.