Dette skal du overveje, inden du går under kniven

At få foretaget plastikkirurgi er i de seneste par år blevet en større del af mange kvinders liv. Måske er det udbredelsen af dette på tv, måske et større fokus på at skulle være helt perfekt altid, eller måske blot fordi der er kommet mange flere forskellige typer af kirurgi.

Derfor er det også blevet meget mere aktuelt, at vi alle husker på at foretage os nogle ganske simple overvejelser omkring, hvorvidt vi egentlig selv rent faktisk har lyst til at gå under kniven.

Kan dine små problemer løses på andre måder?

Inden du lægger dig ned på operationsbordet for eksempelvis at få opereret dine bryster med motiva implantater, så er det vigtigt at overveje – og undersøge –, hvorvidt det er muligt at få løst dine problematikker på andre mere simple måder.

Du vil naturligvis gerne forsikre, at du ikke kommer til at fortryde det valg, som du netop har taget. Det er jo noget, som du ikke kan ændre på i fremtiden uden igen at skulle under kniven til endnu en operation. Det er derfor helt sikkert anbefalet at forsikre sig selv om, at man virkelig har gennemtænkt situationen, og at man dermed er kommet frem til, at der ikke er andre – og mere simple – løsninger.

Har du husket at tale med en rigtig læge omkring dit problem?

Plastikkirurgi kan sagtens blive fortaget under helt rigtige omstændigheder og med de rigtige forholdsregler. Men i enkelte tilfælde er dette desværre ikke sådan, det foregår. Netop derfor er det vigtigt, at du er forsikret om, at du har talt med en fagkyndig læge, som ved, hvad de foretager sig.

Den lægekyndige samtale kan med fordel også omhandle, hvorvidt det er muligt at foretage andre behandlinger af problemet. Det er netop en god måde til at forsikre, at man ender med at tage det helt rigtige valg.