Tag familien med på en skøn udflugt i naturen

Der er mange, der er begyndt at nyde de skønne steder, som vores eget land har at byde på. Og derfor er det også gået op for flere, at der ikke er nogen grund til at rejse langt uden for vores lands egne grænser, når man gerne vil have sig nogle fantastiske oplevelser i naturen.

Danmark har nemlig nogle naturrige områder, der både kan betage og forundre, og derfor er det måske på tide, at du pakker madkurven, det praktiske tøj og familien sammen, så I kan nyde en stund i den friske luft.

Den de fantastiske vandreruter i Rebild Bakker

Særligt bør I tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig i Rebild Bakker. Her er der nemlig tale om en storslået og smukt kuperet hedelandskab, som er beliggende i Rebild National Park. I området findes der nogle fantasiske vandreruter i forskellige længder, hvorfor der helt sikkert er en, der stemme roverens med jeres behov.

Det kan for eksempel være den berømte Rebild Bakker ruten, som er markeret med hvid. Det er en certificeret rute. De resterende ruter vil være markeret med gulv.

Naturen er forunderlig og foranderlig

Og det er uanset, hvad tid på året I vælger at nyde Rebild Bakker og for den sags skyld alle de andre skønne ting, som Rebild har at byde på. Hver sæson byder nemlig på forskellige farver, og derfor vil der være noget nyt at opleve næsten hver gang, I bevæger jer ud på en af vandreruterne.

Til tider vil landskabet for eksempel være oversvømmet med lyng og får. Og netop fårene er vigtige for landskabet, idet de æder græs og træopvækster, som er med til at holde området. Gøres det ikke, vil lyngbakkerne hurtigt blive til skov, som det kan være mere svært at komme frem i.