Gider du ikke sidde bag rattet? Lej bus til familieturen

For nogle er det meditativt at sidde bag rattet i en bil – du kender formentlig også til det, at alle de goder idéer har det med at komme, så snart du ikke har andet at forholde dig til end vejen forude. Men dette aspekt forsvinder, når du har en kæmpe familie med på køreturen. Svigermor er verdens værste bagsædechauffør, og ungerne bliver utålmodige, så snart de ikke har en tablet at se film på.

Søger du bus til en halvstor familie?

Skal familien på tur fra den ene ende af landet til den anden, hvorfor så ikke slippe for at slås over, hvem der skal have chaufførtjansen, ved at leje en bus med chauffør? Så kan hele familien samles i ét køretøj, under vilkår hvor alle har gode muligheder for at komme hinanden ved. Er det en halvstor familie, du har med på slæb, så lej en bus til 12 personer. Men hvordan griber du lige leje af bus an?

Nemt at leje busrejse

Det er faktisk ikke så svært – du kan klikke på linket tidligere for at komme til en side, hvor du bare skal angive, om du ønsker en enkelttur eller en returrejse, og så skal du selvfølgelig også angive de specifikke rejseoplysninger. Med alt dette angivet kan du søge priser på busture for 12 personer. Nogle gange kan du vælge mellem forskellige slags busser. Gør det nogen forskel, hvad du vælger?

Overvejer du VIP-bus?

Tja, måske. På siden kan du bl.a. sammenligne VIP-turistbusser og VIP-minibusser, der er lidt mere luksuriøst indrettede end gængse busser. Skal du bare have familien kørt ud til et sted, du ikke kan nå med offentlig transport, så behøver du dog ikke en bus, der er spækket med en masse fedt udstyr.

Gå på nettet og find et tilbud på leje af bus til den halvstore familie.