Er du et outdoor menneske? Så vil du elske Campingparken!

Naturen er for langt de fleste mennesker et rigtig dejligt sted at være. Selvom Danmark er et lille land sammenlignet med vores naboer, så har det danske kongerige faktisk nogle rigtig dejlige områder at byde på.

Måske har I i jeres familie snakket om at droppe næste charterrejse og i stedet gå på opdagelse efter gemte skatte rundt om i den danske natur. I så fald skal I have fat i det helt rigtige udstyr! Læs guiden her og få et overblik over Campingparkens forskellige køretøjer og overnatningsmuligheder, I kan vælge at investere.

Den komplette løsning: Autocamperen

Med en autocamper køber du den komplette løsning. Det er nemlig en fuldstændig pakkeløsning af både køretøj og overnatning. Den kan i modsætning til campingvognen føles mere overskuelig at køre i. Skal du transportere en campingvogn, skal du have trailerkørekort – er autocamperen tilstrækkelig lille, kan du nøjes med det almindelige kørekort!

Den fleksible løsning: Campingvogn

Campingvognen er i modsætning til autocamperen en mere fleksibel løsning, fordi den bare hægtes bagpå jeres bil. Det er dog kun en god løsning, hvis jeres bil er så stor, at den må trække campingvognen – ellers skal I jo også have en ny bil.

Campingvognen kan måske føles lidt mindre at opholde sig i end autocamperen, men tilgengæld kan du sætte et fortelt op. Her har du altså et telt med tag, lodrette vægge ofte med vinduer og gulv – og du skal ikke frygte, at du skal bukke dig. Du kan sagtens stå oprejst!

Campingparken har det hele

Alt i autocampere og campingvogne kan I anskaffe dig hos Campingparken! Derudover kan de hos Campingparken komme med professionel ekspertise og vejlede jer i, hvad der passer bedst til jeres behov. På den måde er I sikre på, at I får lige præcis det, I skal bruge til at komme ud og opleve naturen!