Skal du flytte sammen med kæresten? Læs om gode råd her

Du og din kæreste har måske længe snakket om, at det var på tide at flytte sammen, og nu er I endelig kommet frem til, at det skal være nu. Det har været en spændende proces op til, og du har sikkert også været i tvivl et par gange op til, men det er aldrig nemt helt at beslutte at flytte sammen. Du har måske frygtet lidt, hvad det potentielt kunne gøre ved jeres forhold, og om det kunne ødelægge det. Det er nemlig ikke det samme bare at se hinanden og så flytte sammen, fordi I forpligter jer til hinanden på en anden måde, og der kan godt være ting i hverdagen, der stresser.

Hvor skal I bo henne?

Det første, som I nok skal finde ud af, er hvor I skal bo henne. Skal du flytte ind til din kæreste, eller er det omvendt? Det kan godt være svært at blive enige om, hvis I begge er glade for at bo der, hvor I bor. Det er også rart, fordi her har man alle sine egne ting og egne rutiner, og det kan være lidt en udfordring bare at blive smidt ind i en andens hverdag. I kan også vælge at finde et fælles hjem, så det netop føles som noget I har sammen. Du kan finde flere gode råd til at flytte hos viborg-folkeblad.dk.

I har nok mange ting tilsammen

Det er fair at antage, at I nok har enormt mange ting tilsammen, fordi I begge har seng, spisebord osv. og nu har I kun brug for én. I kan vælge at sælge de ting, som I ikke vil have, men hvis en af jer har svært ved at skille sig af med det, kan I også vælge at opbevare det i et depotrum, så I altid kan få det igen.