Sådan kan familien nyde en tur til Blokhus

Blokhus er en af de skønneste strandbyer, som der er at finde i Jammerbugt. Og det er der flere gode grunde til. For det første er der her tale om et sted, der har noget at byde på for enhver – store som små og for det andet, så er det også et yderst hyggeligt sted, som giver en rigtig god stemning. Og det er også noget, der gælder uanset, om det er sommer og dermed en tid, der er præget af travlhed, eller det er vintertiden, som er mere rolig og idyllisk.

Tag en tur på stranden

Når du vælger at tage hele familien med til Blokhus, så må I ikke gå glip af den smukke strand. Her er der en af de bedste sandstrande i Nordjylland, og det betyder, at den er sikker at bade på og kan byde på længere gåture. Nyd derfor en tur i det bløde sand, mens I skuer ud over de skummende bølger.

Og tag også holdt ved de mange bunkers, der findes i sandet. Disse har alle en spændende historie at byde på, og derfor kan de være interessante at udforske, klatre på og i det hele taget at betragte.

Oplev den pulserende og hyggelige miniby

Hernæst er Blokhus en pulserende by i lille format. Det vil sige, at I alle har rig mulighed for at finde at butik, der stemmer overnes med jeres behov, ønsker og krav. Der er masser af muligheder for at finde noget nyt legetøj til børnene, mens der kan findes nye ting til både garderobe og hjem for unge og voksne.

Og det bugner med lækre restauranter, hvor I kan få alt fra en sprød pizza til en friskfanget fisk. Og når aftenen falder på, kan I også sagtens finde et sted og nyde en kold øl i hyggelige omgivelser.