Løsningen til familier, der er uenige om fjernsynsstørrelse

Når det kommer til valg af fjernsyn i de danske hjem og formentlig også i mange andre dele af verden, er der hos mange familie en bred uenighed om, hvilken størrelse skærmen bør være, for at den er passende – hverken for lille eller for stor. På denne uenighed findes dog en løsning, som kan gøre alle partier glade.

Gå på et alsidigt kompromis, der favner hele familiens ønsker

Skal fjernsynet være 55, 60, 65, 70 eller 75 tommer, eller skal det være endnu mindre eller sågar større? Den diskussion har måske flere gange har været oppe at vende omkring middagsbordet derhjemme bag ligusteren, og det er ikke utænkeligt, at der endnu ikke er dannet konsensus om nogen af delene. Her kan anskaffelsen af et projektor lærred være det kompromis, I må indgå for, at både børn og begge voksne kan erklære sig tilfredse med resultatet af stridighederne. Her finder du vores udvalg af projektorlærreder.

Projektor lærred er et lærred, der kan hænges i loftet. Mens det ikke benyttes, lægger man ikke mærke til det, da selve lærredet rulles op i en mindre bemærkelsesværdig stang, typisk valgt i en neutral farve såsom hvid. Med et projektor lærred kan de familiemedlemmer, der ønsker en stor skærm, få ønsket opfyldt. Dem, der ønsker en mindre skærm, får også ønsket opfyldt ved, at tv’et kan være småt, fordi jeres projektor lærred er stort.

Skal lærredet være manuelt?

Har I besluttet jer for, at I må have et projektor lærred, er der stadig flere beslutninger at træffe i den sammenhæng. En af dem er, hvorvidt det nye projektor lærred skal købes som manuelt eller elektrisk. Er det manuelt, skal I selv stå for at trække det ned, og er det elektrisk, er det fjernstyret via fjernbetjening eller via en knap. Det er meget individuelt, hvad der er præference for.