Sådan kan du fejre din 50-års fødselsdag på en mindeværdig måde

50 år

Et menneskes liv består af uendeligt mange dage og det er måske de færreste, der tænker over, eller mærker, at tiden går. Det er en abstrakt størrelse og vi ser jo heller ikke, at vi igennem et år er på vej rundt om solen. Det er dette, der markerer, at vi har levet et år, når vi har været en gang rundt om solen i vores solsystem.

50-års fødselsdag er midt i livet

Det er egentlig ret vildt at tænke på og vi tænker måske mere over, om vi er der i livet, hvor vi gerne vil være, på vores relationer og mangel på samme og på, hvad vi har opnået og gerne vil opnå. Der er nok lige så mange opfattelser af tid og alder, som der er mennesker, men lige meget hvad, kan vi ikke komme udenom, at når vi fejrer vores 50-års fødselsdag, ja, så er vi statistisk cirka midtvejs i livet. Det kan for nogle være en stor eksistentiel krise og for andre en fredfyldt oplevelse, fordi de hviler mere i sig selv og er mere rolige omkring en masse ting i livet. Uanset hvad, så skal denne særlige 50 års dag da fejres og hvordan gør du så det? Vi ser på nogle muligheder, der giver lidt kant til dagen. læs med her.

Tag på en ferie sammen

Det kan være dyrt at betale for alle gæsterne, hvis du gerne vil invitere dem på en ferie sammen, men måske vil de gerne betale for den selv? Det kan også være, at du har sparet op til, at du kan invitere de nærmeste med på en ferie, som gør, at I kommer tættere sammen på hinanden og får fejret din 50-års fødselsdag et sted i udlandet.

En ferie, der gerne må byde på lige netop det, som du elsker allermest. Er det en ægte strandferie, hvor I bader og svømmer i havet, er det måske solkysten I skal tage til. Her kan I lave picnic på stranden og tage diverse lækkerier med, såsom frisk frugt, kølig vand og champagne. Er du mere til storbyer, hvor I shopper og laver sightseeing, kan I tage til storbyer i Europa som Rom, Paris eller Madrid og indlogere jer på et lækkert hotel i centrum, så I ikke har så langt til de forskellige seværdigheder.

Tag på kanotur sammen

Er du en ægte friluftsperson, der elsker at være i naturen og være aktiv udi vandring, sejlads eller sove i shelter? ja, så er en tur på kano på Gudenåen eller Suseåen måske en fejringsmulighed. Her kan I pakke jeres tøj ned i vandtætte poser og tage lækker take away mad med og diverse drikkevarer. Pak det hele forsvarligt ned i kanoen og drik et glas champagne sammen midt ude på åen.

Findes der noget mere naturskønt end dette? Det kan sagtens være, at der er nogle, der ikke kan lide at sejle i kano og de kan bare cykle eller gå hen til næste stop, hvor I mødes og fejrer din 50-års fødselsdag ved bredden af åen.