Få en hverdag fyldt med sjov og leg med Misioo boldbassin

Sjov og leg med Misioo boldbassin

Det franske mærke Misioo er kendt for deres interesse for at skabe sjove produkter til børn, som både er legende men stadig skabt med fokus på at være æstetiske. Misioo er meget kendt blandt børnefamilierne – og det er altså ikke uden grund. Med Misioo boldbassiner får dit barn en ny måde at lege på.

Hos Little Happy Kan du finde et bredt udvalg af Misioo’s produkter, og dette er ikke kund boldbassinerne – nej Misioo har skam også en masse andre spændende produkter som barnet helt sikkert vil elske. Med linket her, www.littlehappy.dk/misioo, bliver du ført hen til et univers af Misioo produkter og så kan du finde lige dem der passer til dig og dit barn.

Fordele ved at have et boldbassin

Med et boldbassin kan bruges til en masse sjove lege og aktiviteter. Gennem legende kan barnet få sat udviklingen af de motoriske kompetencer i gang og på den måde få skabt udvikling og træning af kroppen i gang gennem fysisk og sjov aktivitet.

  • Fysisk bevægelse

Når der leges med et boldbassin vil barnet automatisk få sat gang i den fysiske bevægelse, og på den måde få rørt sig mens han/hun har det sjovt. Den fysiske bevægelse vil påvirke barnet positivt, og få ham/hende til at have mere lyst til at bevæge sig, og dermed få sat tankerne op om en sundere livsstil.

  • Motorisk udvikling

Når der kastes og gribes bolde bliver fingermotorikken trænet hos børnene, og dette fører til en bedre kontrol over hænderne. Med en god motorik vil barnet have det nemmere socialt, og have en mere positiv tilgang til ting. 

  • Sikker og sjov leg

Med Misioo’s boldbassiner får dit barn en sikker og sjov leg. De er skabt med en blød kant så barnet nemt selv kan komme ind og ud af boldbassinet, og med de bløde kanter følger ingen skarpe kanter som barnet ville kunne slå sig på.

En børnevenlig indretning med Misioo boldbassiner

Med et boldbassin fra Misioo kan du skabe en mere børnevenlig og indbydende atmosfære når nogen træder ind i børneværelset. Her vil der indbydes til mange timers sjov og leg, og besøgende gæster vil elske at hoppe i og lege med boldene.

I stuen kan et boldbassin også nemt placeres. Her vil der skabes en børnevenlig atmosfære hvor der er fri adgang til sjov og leg, mens mor og far ser film på sofaen, og kan se med mens børnene leger.