Få timer af sjov med en nerf gun

Der er få ting for børn i alderen 6-13 år end at løbe rundt i haven og leje forskellige former for krig, for eksempel vandkamp. Hvis dit barn er et af disse børn, som elsker at bruge mange timer i haven på at skyde efter hinanden med for eksempel vand, så skulle du overveje at investere i nogle nerf guns. En nerf gun er en legetøjspistol, der skyder med nogle bløde skumpile, som ligger op til timers leg på mange forskellige måder. Man kan alt fra at skyde dåsetårn ned til at lege krig med alle sine venner. Hvis man går meget op i legen kan man endda bygge forts, så man har noget man kan gemme sig bag når krigen først bryder løs.

Nerf er et legetøjsfirma, som laver lejetøjspistoler i mange forskellige størrelser, du kan få alt fra små håndpistoler, til pistoler i en lidt større størrelse, som kan skyde mange pile afsted hurtigt efter hinanden. Man kan også få skydeskiver og lignende, så man har nogle ting man kan øve sit sigte med. Den sjoveste måde at lege med nerf guns på er ved at lege krig, så det er fordelagtigt, hvis alle familiens medlemmer har en nerf gun, så alle kan deltage i legen. Det kan nemlig være svært selv for forældrene ikke at deltage, når først de ser hvor sjov legen er og hvor meget børnene går op i det bliver det svært ikke selv at tage en pistol og være med i krigen.

Nerf guns kan få i de fleste legetøjskæder nær dig, men hvis du vil have et lidt større udvalg af våben, så kan du med fordel lede efter dine nerf guns online. Du finder nemlig generelt et større udvalg online, og ofte kan man også finde en bedre pris på de fleste guns, hvis man bare leder lidt. Nerf guns er ikke det billigste legetøj, men det er klart det sjoveste, så hvis man gerne vil spare lidt penge, så kan man med fordel prøve at bruge en pricerunner for at finde de billigste forretninger at købe i. Nerf guns koster alt mellem 200 og 900 kroner, så der er kan være mange penge at spare, hvis man finder det rigtige tilbud online. Så kan man være heldig at finde en gun, som normalt koster 500 kroner kun koster 300 kroner.