Unikke oplevelser med naturbingo i Helsingør

Vil I opleve Helsingør fra naturens vinkel, skal i tage på Helsingør naturbingo. I får en naturbingoplade og bliver guidet rundt gennem Helsingørs smukke natur. På den måde kommer i tættere på dyrelivet, hører fuglesangen eller kan se om der er havtaskeunger på strandene. Naturbingoen hedder et helt specielt bingo-spil, hvor jeres udholdenhed og evner til at gætte sig gennem Helsingørs skove og enge bliver prøvet. I år fejrer Helsingør 300-året for sin grundlæggelse, derfor er der meget at se og opleve i den smukke by som jeres naturbingo går igennem.  Hvis det lyder som noget for dig, så kan du godt ind og læse mere her.

Oplev Helsingørs smukke natur med Naturbingo

Naturbingoen går igennem Helsingørs smukke natur, hvor I kommer tættere på den danske natur. Her bliver faunaen prøvet og det er jeres opgave at finde de forskellige dyre spor eller fuglesang. Herudover kan I møde de mange havens kreaturer som ligger rundt omkring i perspektivrige områder og vipper med ørerne. Herudover er Her et fantastisk sted at opleve den danske natur, hvor Helsingør har mange sommerhusområder og strandområder. Her kan I både fiske fra stranden, lege på de udendørs legelande eller dase i solen – alt sammen lige foran jeres næse. Her er der rig mulighed for at komme helt tæt på den danske natur, hvilket giver jer en masse sjove oplevelser.

Hvad kan man forvente af naturbingo?

Naturbingoen fører jer også igennem Herregårdsparken, som er et privat naturområde i bydelen Herregårdsbyen. Her finder I fredede krat med gamle træer, der har stået her siden 1600-tallet. Herfra kan I se det lokale havnemiljø med Kattegats bølger. Her er en blomsterrig have, hvor Herregaarden giver jeres enestående udsigt over Helsingørs centrum. Her serverer Hestehave slagter restaurant ved strandvejen indgangen til Herregårdsparken. Herfra kan I se den islandske sommer i Herregaardens have, hvor I kan bade og solbade. Her er der desuden også en bustur til Herregaardens fuglepark, der byder på mange forskellige ville dyr fra hele verden. Herudover ligger Helsingør Bio her med det smukkeste udsyn over Kattegat.