Styrk din tilstedeværelse online med flotte videoer til sociale medier

I en verden hvor forbrugere hver dag bruger mere og mere tid online, og hvor en står del af denne tid foregår på de sociale medier, er det vigtigt, at du som virksomhed forstår at kommunikere på en måde, som egner sig til at fange opmærksomheden hos forbrugere på disse medier.

Til dette formål fungerer video absolut bedst, da video har en rigtig god evne til at fange og fastholde opmærksomheden hos brugere på eksempelvis de sociale medier.

Derfor bør video være en del af din marketingsstrategi, og især når du laver indhold til internettet og de sociale medier, børe video være et centralt element.

Du kan læse mere om marketing med video på de sociale medier på https://www.cadesignform.com/da/services/3d-visualisering/3d-film/social-medie-film, hvor du får information og gode råd til at sikre en succesfuld marketingstrategi online.

Video og sociale medier: det perfekte match

De sociale medier har vundet indpas i stort set alle danskeres dagligdag. Du kender det sikkert fra din egen omgangskreds, at der snart ikke findes nogle mennesker uden en profil på mindst et af de populære sociale medier.

Dette faktum er yderst spændende i forbindelse med marketing i en virksomhed, da de sociale medier giver dig mulighed for at nå ud til rigtig mange mennesker på en rigtig effektiv måde.

Når du gerne vil øge din tilstedeværelse online, og når du gerne vil fremvise dine produkter og styrke dit brand, er de sociale medier således et rigtig godt sted at starte.

På samme tid giver de sociale medier dig også mulighed for at målrette din markedsføring, så du kan ramme lige netop de personer, du sigter efter at ramme.

Af disse grunde vælger mange virksomheder at bruge penge på annoncer på sociale medier. Stillestående annoncer er dog ikke nødvendigvis den bedste metode til at fange en forbrugers opmærksomhed på eksempelvis Facebook.

Som du sikker ved, så flyder de sociale medier over med indhold fra mange forskellige kilder, og den gennemsnitlige bruger af sociale medier har derfor EN tendens til at suse lynhurtig gennem nyhedsfeedet, hvorfor kun ganske få ting sætter sig fast i hukommelsen.

Her er det din opgave at lave noget indhold, som kan fange potentielle kunders opmærksomhed, da du ellerS nemt kommer til at drukne i mængden af andet indhold.

Og til det formål er video den helt perfekte måde at kommunikere på. Video skiller sig ud fra andet stillestående indhold, hvorfor det er den bedste måde, hvorpå du kan nå ud med dit budskab på sociale medier.

Mange fordele ved at satse på video

Video har rigtig mange fordele sammenlignet med traditionelle kommunikationsformer som eksempelvis annoncer med stillestående tekst og billede.

Blandt fordelene er eksempelvis:

  • Video har bedre forudsætninger for at skabe en god forbindelse mellem dit brand og kunderne

  • De fleste brugere af sociale medier foretrækker at se en lækker video fremfor at læse en lang tekst

  • Video fungerer godt på mobile enheder med små skærme, hvor tekst kan virke overskueligt

  • Video får dig til at skille dig ud fra konkurrenterne