LG VARMEPUMPER

LG er en af de førende producenter af varmepumper. LG’s varmepumper er kendetegnet ved deres høje ydeevne, energieffektivitet og brugervenlighed. Deres varmepumper har avanceret teknologi, der gør dem i stand til at opvarme boliger og andre bygninger på en særdeles effektiv og meget økonomisk måde.

LG har igennem en ganske lang årrække været i stand til at være innovative med deres luft-vand varmepumper. Af den grund har LG luft-vand varmepumper i dag en særdeles stærk position på markedet med deres modeller – såvel monoblok som split modeller.

LG’s varmepumper har generelt høje ydelsesværdier, er støjsvage og har høj energiklasse. De er designet til det nordiske klima med fokus på god energiudnyttelse og høje COP- og SCOP-værdier.

LG’s varmepumper er produceret og udviklet til at klare de lave temperaturerne i det nordiske klima. Også når der om vinteren er stærk frost og sne. Hertil kommer at de er støjsvage og samtidig er en energibesparende løsning. Med en varmepumpe fra LG vil du opnå en behagelig temperatur i din bolig og et forbedret indeklima hele året rundt.

Med en varmepumpe fra LG er du desuden sikret en yderst stabil løsning. LG anvender nemlig kvalitets pumper i alle deres maskiner for at undgå unødvendige driftsforstyrrelser.

LG tilbyder en række forskellige varmepumpe-modeller med forskellige funktioner og specifikationer, såsom luft-vand varmepumper til erstatning af dit gas- eller oliefyr, inverter-teknologi til optimering af energiforbruget og lave støjniveauer, samt Wi-Fi-funktionalitet for fjernstyring af varmepumpen.

Når du vælger en LG luft til vand varmepumpe, får du 5 års garanti. LG’s luft-vand varmepumper er støjsvage, energibesparende og er leveret høj kvalitet, der sikrer en lav varmeregning. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige varmepumpe, kan du kontakte Scanheat A/S, der er Danmarks førende leverandør af varmepumper til private og erhverv. Du kan finde Scanheat’s sortiment af LG varmepumper her.

Generelt er LG varmepumper kendt for deres høje kvalitet, pålidelighed og effektivitet, og de er et populært valg for private boligejere, såvel som for erhvervsdrivende.