Drag store økonomiske fordele af billige blækpatroner

Er du også typen, som per automatik ser dig lidt sort på din printer, når displayet fortæller, at én eller flere blækpatroner er tomme?

At skulle punge penge op af lommen for blækpatroner er ikke just en ting, som mange gør velvilligt. I stedet er det en sur pligt, man som oftest bare forholder sig til og handler på, hvis man da vel at mærke ønsker at kunne bruge sin printer; en sur pligt som i øvrigt kan være ret dyr og ofte forekommen, hvis man anvender originale printerpatroner.

Men vidste du, at du kan nøjes med at punge knap så mange penge op af lommen for dine blækpatroner, hvis du i stedet for originale printerpatroner anvender kompatible blækpatroner, som bl.a. fås at købe hos den danske webshop Pixojet.dk?

Kompatible blækpatroner er billige blækpatroner til sammenligning med originale blækpatroner og foruden at være billige, så bringer de også disse fordele med sig:

  • de indeholder som oftest mere blæk i hylstrene end originale patroner; du kan altså producere flere print med kompatible blækpatroner, også endda til en billigere pris!
  • de leverer en udskriftskvalitet meget lig dén opnået ved brug af originale blækpatroner (for mange år tilbage var der stor kvalitetsforskel på print udskrevet med hhv. originalt blæk og kompatibelt blæk; denne forskel er i dag minimal)
  • de fås ofte som store økonomipakker med hvilke du kan reducere dine printomkostninger yderligere. På Pixojet.dk kan du bestille økonomipakker bestående af hele 20 patroner.

Handler du billige blækpatroner hos Pixojet, garanteres du ydermere laveste net pris med prisgaranti, du får en udvidet 5 års reklamationsret og 120 dages returret.

Billige blækpatroner til alle inkjet printere på markedet

Uanset hvilket mærke din printer måtte være fra, eller hvilken specifik printerseriemodel, der måtte være tale om, så vil du ikke besøge Pixojet.dk forgæves i jagten på billige blækpatroner; den anerkendte forhandler, med hele 40 års erfaring inden for indkøb og salg af kompatible blækpatroner, tilbyder sine online kunder billige blækpatroner til alle inkjet printere på markedet.

Du tilbydes bl.a. kompatible blæk- og farvepatroner til Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Samsung, Xerox samt alle dertilhørende printerserier og -modeller.

Insisterer du på kun at anvende originale blækpatroner i din printer, til trods for alle de fordele, som du kan drage ved brug af kompatible blækpatroner, så kan du med fordel også besøge Pixojet.dk; originale printerpatroner forhandles også i webshoppen, og de er i gennemsnit 10% billigere end hos konkurrerende webshops.

Hvorfor er kompatible blækpatroner så billige?

Årsagen, til at Pixojet kan tilbyde sine kunder overraskende billige, kompatible blækpatroner, er, at disse indkøbes direkte hos uafhængige tredjepartsproducenter, som fremstiller disse. Herved spares fordyrende mellemled, som trækker priserne i vejret.

Pixojet er desuden også blot en forhandler af printerpatroner; de store printermærker derimod, HP, Brother, Canon, Epson m.fl, er både printerproducenter og producenter af printerpatroner, hvilket bærer udgifter forbundet med udvikling og research med sig, og disse udgifter dækkes hovedsageligt i form af dyre, originale blækpatroner, da printerne oftest sælges helt eller delvist uden fortjeneste i kampen på at vinde markedsandele.

Billige blækpatroner med dag-til-dag-levering

Handler du dine billige blækpatroner på Pixojet.dk, får du i 9 ud af 10 tilfælde dine patroner leveret allerede dagen efter ordreafgivelsen, da stort set alt kompatibelt blæk lagerføres grundet en stor efterspørgsel.

Så står du med en printer, som i øjeblikket tørster efter nyt blæk, og ønsker du at reducere dine printomkostninger, så besøg webshoppen Pixojet og lav en bestilling allerede i dag.

Det er nemt, det er hurtigt, og det er billigt!