Hvad er jeres næste hobbyprojekt?

Har du og din familie også haft en masse sjov med at være fælles om en hobby? Det kan være alt fra at sidde og tegne til at bygge. Der er nemlig masser af sjove og praktiske projekter, som du og dine børn kan få en masse ud af at gøre sammen. Her er det kun et plus, at I alle får nye færdigheder eller får finpudset dem, I allerede har!

Mangler I inspiration til nye hobbyprojekter, så læs med her for bud på to nye hobbyprojekter!

Byg en fuglekasse

En fuglekasse i haven kan hjælpe alskens danske fugle, der har brug for at kunne ruge i hul. Når fuglene yngler, vil der med garanti være rift om jeres fuglekasser. Så hvorfor ikke gå sammen om at designe de lækreste bosteder til de søde fugle?

Dine børn vil få en oplevelse af matematik i en teknisk sammenhæng, samt opleve hvorledes, en konstruktion bliver til. Hjælp dem evt. med at save træet over, og når de forskellige træstykker skal bankes sammen. Køb en boremaskine eller brug en hammer til at få skruet eller sømmet fuglekasserne sammen. Dine børn vil elske, at netop deres fuglekassedesigns skal benyttes af nogle taknemmelige fugle i ynglesæson.

Lav kunst til huset

Fra et fugledesignerhjem til et menneskedesignerhjem: I skal da også bo lækkert! Dine børn er nok gode til at komme hjem med diverse tegninger og perleplader, de har kreeret ovre i skolen eller på fritidshjemmet, og selvom du kan lokkes til at hænge dem op, vil dine børn i sandhed blive glade, hvis de blev opmuntret til at lave bestillingsarbejde til hjemmet! Mangler du et par søde bordskånere, kan du sy nogle med dine børn eller lave dem ud af perler.

Således får du både dine børns præg på hjemmet, og samtidig får du løst praktiske funktioner. Smart, ikke?